Buitengewoon wonen
Bij dit nieuwbouwproject is goed gekeken naar wat Hardinxveld-Giessendam zo uniek maakt: de combinatie van water, groen, centrumvoorzieningen en bereikbaarheid.
De projectontwikkeling wordt door CML verzorgd. In dit project worden 10 hofwoningen en 7 herenhuizen gerealiseerd in een oud-Hollandse stijl.
De woningen zullen volledig voldoen aan de duurzaamheidseisen van nu; zo worden ze o.a. voorzien warmtepompen en zijn alle verdiepingen voorzien van vloerverwarming.
(prefab) dakkapellen
Dankzij onze jarenlange ervaring en vakmanschap en onze eigen timmerfabriek is CML in staat om dakkapellen prefab te maken en in het werk te monteren.
Dit zorgt voor een hoog afwerkingsniveau en scheelt veel tijd in de plaatsing op het pand, of het nu om een nieuwe of bestaande woning gaat.
Wij leveren een compleet product, zorgen voor een professionele en zorgeloze aanpak en indien gewenst verzorgen we ook de afwerking aan de binnenzijde.
luxe tuinhuis
Dit luxe tuinhuis is in onze eigen timmerfabriek gemaakt en in het werk opgebouwd. Houtskeletbouw is een van onze specialismes en bij uitstek geschikt voor projecten zoals deze.
De houten bouwelementen worden onder optimale omstandigheden in onze fabriek gemaakt en afgewerkt, waardoor bijvoorbeeld weersinvloeden geen kans hebben op het materiaal en het proces.
Voor dit project was het volledige bouwkundige uitvoering in handen van CML. Van de planning, de infrastructuur rondom het project, tot aan het aftimmeren van de steiger.
zorgcomplex Buitenhof
Zorginstelling Buitenhof in Hardinxveld-Giessendam biedt woonruimte aan twaalf mensen met een beperking.
CML maakte hierbij deel uit van het bouwteam. Eén van de pijlers van ons bedrijf is de manier waarop we graag willen werken: eerlijk, transparant en met respect naar anderen.
Dit heeft zich vertaald in de zeer positieve manier van samenwerking met architect, contructeur en installateur. De bouw van het complex is begin oktober 2017 afgerond.
Onze contactgegevens
Griendaak 10
3371 KH
Hardinxveld-Giessendam

tel: 0184 - 23 00 27

e-mail: info@cmlbouwenontwikkeling.nl©2020 Elementary Design